Garancia

A támogatás amiben megbízhat

Megbízhatóság és garancia Sebbin implantátum választása esetén! Örömmel nyújtunk hosszú távú garanciaprogramot, amely a szilkongéllel töltött mellimplantátumok teljes skálájára vonatkozik!

Sebbin implant silicone

Garancia program

 

Élettartam garanciát biztosítunk minden mellimplantátumra, ami azt jelenti, hogy a Sebbin ingyenes implantátumot biztosít a cseréhez igazolt szakadás, illetve bizonyos tokzsugorodás esetén a beültetés időpontjától.
Nincs szükség külön regisztrációhoz a garancia érvényesítéshez. A regisztráció azonnal megtörténik az implantátum beültetése után. Orvosától megkapja a személyes kiskönyvét, minden információval ellátva.
Kérjük, forduljon bizalommal sebészéhez garanciaprogramunkkal kapcsolatosan.
Ez a garancia csak abban az országban érvényes, ahol az eredeti beavatkozás történt.

Támogatási lehetőségek

Az emlőimplantátumokat bizonyos körülmények között és bizonyos feltételek mellett az társadalom biztosító is megtérítheti. Kérjük, konzultáljon orvosával, biztosítójával.

sebbin warranty garantie implant

Folyamatos kutatás a minőség garanciája

A Sebbin jelenleg 9 francia és nemzetközi klinikai vizsgálatot végez, több mint 3000 olyan betegnél, akiknek Sebbin protézis lett beültetve.

Sebbin vezeti a egyik legnagyobb nemzetközi esettanulmányt 10 évre visszamenőleg több mint 900 beteg vonatkozásban. A szilikongéllel töltött implantátumok tanulmányait 15 magán és állami felügyelet alatt álló intézményben végzik szerte Európában.Termékeink klinikai vizsgálatát, értékelését független sebészek végzik.

  1. Grade III / IV[]
  2. According to report EC 15-02-001, Sebbin evaluated the average lifespan of its pre-filled with silicone gel breast implants at 10 years.[]