Sebbin
Integrity sebbin silicone implant
Integrity silicone implant sebbin
Integrity logo sebbin

MellimplantátumokIntegrity

Gyártó:

Sebbin

Típus:

Nanotexturált felszínű mellimplantátum

Leírás

Legújabb generációs implantátumnak számít a nanotexturált felszínű Integrity. Ez a típusú implantátum , "Everlast Gel"-el van töltve, amely tökéletes megoldást kínál a kis mirigyállományú nőknek is, akiknek nehézséget jelent az implantátum tapinthatósága. Mátrix rendszerével , 85 és 165mm implantátum átmérő között 20 méretetben kínál megoldást 4 különböző projekctóval úgy, hogy egy "arc" nevű mérőszámmal követi az implantátum formáját.

Nanotexturált felszínének bársonyossága a bőr tapintatához hasonló, vékony és extrém ellenálló. Az új generációs gélnek köszönhetően, az implanátum beültetése során sokkal gyorsabban nyeri vissza a formáját, mint a klasszikus implantátumok.

Minőség

Sebbin több, mint 30 éve orvostechnikai eszközöket gyárt, ezért minden egyes gyártási folyamat alapja a minőség iránti elkötelezettségünk. A teljes biztonság és elégedettség érdekében garantáljuk:
– Kizárólag biokompatibilis, orvosi minőségű alapanyagok használata, amelyek hosszú távú beültetésre alkalmasak specifikációnknak megfelelően;
– Gyártási folyamataink folyamatos fejlesztése;
– Az NF EN ISO 14630: 2013 és NF EN ISO 14607: 2009 szabványoknak megfelelő termékek, hogy megfeleljenek a 93/42 európai irányelvnek.

Implantátumok 100%-át teszteljük

Az implantátum és mellimplantátum termékeink Franciaországban, Val d’Oise közelében lévő gyárunkban készülnek, melyek kiváló minősége annak köszönhető, hogy a gyártás teljes folyamata kézzel történik.Az így gyártott szilikon lehetővé teszi a 100%-os minőségellenőrzést, és ezáltal a legnagyobb biztonságot nyújtja Önnek.

Nyomonkövetési rendszerünk, amely az egyes implantátumokat egyedi sorozatszámmal azonosítja, lehetővé teszi a termékek nyomon követését az alapanyagoktól a végső szállításig, beültetésig