Sebbin
sensity
sensity implant sebbin
Sensity logo sebbin

MellimplantátumokSensity

Gyártó:

Sebbin

Típus:

Makro-texturált anatómiai mellimplantátum

Leírás

Makro-texturált felszínű, SensityTM anatómiai implantátumaink formatartó, magas kohezivitású (NaturgelTM) géllel vannak töltve.

Mérettáblázata egy olyan matrix rendszer szerint van felépítve, amelyben egyértelmüsítve van a 3 különböző froma a hosszúságnak megfeleően: Extra-short, Short és Tall. Mindhárom forma elérhető 4 különböző magassággal: Slim, Low, Moderate, Full.

Minőség

Sebbin több, mint 30 éve orvostechnikai eszközöket gyárt, ezért minden egyes gyártási folyamat alapja a minőség iránti elkötelezettségünk. A teljes biztonság és elégedettség érdekében garantáljuk:
– Kizárólag biokompatibilis, orvosi minőségű alapanyagok használata, amelyek hosszú távú beültetésre alkalmasak specifikációnknak megfelelően;
– Gyártási folyamataink folyamatos fejlesztése;
– Az NF EN ISO 14630: 2013 és NF EN ISO 14607: 2009 szabványoknak megfelelő termékek, hogy megfeleljenek a 93/42 európai irányelvnek.

Implantátumok 100%-át teszteljük

Az implantátum és mellimplantátum termékeink Franciaországban, Val d’Oise közelében lévő gyárunkban készülnek, melyek kiváló minősége annak köszönhető, hogy a gyártás teljes folyamata kézzel történik.Az így gyártott szilikon lehetővé teszi a 100%-os minőségellenőrzést, és ezáltal a legnagyobb biztonságot nyújtja Önnek.

Nyomonkövetési rendszerünk, amely az egyes implantátumokat egyedi sorozatszámmal azonosítja, lehetővé teszi a termékek nyomon követését az alapanyagoktól a végső szállításig, beültetésig