Sebbin
Sublimity Sebbin implant
Sublimity semi-smooth implant semi-lisses sebbin
Sublimity logo sebbin

MellimplantátumokSublimity

Gyártó:

Sebbin

Típus:

"Semi-smooth" felületű kerek implantátum

Leírás

"Semi-smooth" felszínű Sublimity™ implantátumaink 2 különböző kohezivitásban (Naturgel™ 1 lágyabb, és Naturgel™ 2 magasabb kohezitású), 3 magasságban (Semi-moderate, Moderate és High), és 20 méretben érhetőek el.

A Sublimity™ implantátumok "semi-smooth" felszíne rendelkezik a sima és a texturált implantátumok előnyeivel is.

Minőség

Sebbin több, mint 30 éve orvostechnikai eszközöket gyárt, ezért minden egyes gyártási folyamat alapja a minőség iránti elkötelezettségünk. A teljes biztonság és elégedettség érdekében garantáljuk:
– Kizárólag biokompatibilis, orvosi minőségű alapanyagok használata, amelyek hosszú távú beültetésre alkalmasak specifikációnknak megfelelően;
– Gyártási folyamataink folyamatos fejlesztése;
– Az NF EN ISO 14630: 2013 és NF EN ISO 14607: 2009 szabványoknak megfelelő termékek, hogy megfeleljenek a 93/42 európai irányelvnek.

Implantátumok 100%-át teszteljük

Az implantátum és mellimplantátum termékeink Franciaországban, Val d’Oise közelében lévő gyárunkban készülnek, melyek kiváló minősége annak köszönhető, hogy a gyártás teljes folyamata kézzel történik.Az így gyártott szilikon lehetővé teszi a 100%-os minőségellenőrzést, és ezáltal a legnagyobb biztonságot nyújtja Önnek.

Nyomonkövetési rendszerünk, amely az egyes implantátumokat egyedi sorozatszámmal azonosítja, lehetővé teszi a termékek nyomon követését az alapanyagoktól a végső szállításig, beültetésig